2021-11-03 08:38Pressmeddelande

Ombildning av 72 lägenheter i Krokom

Bostadsrättsföreningen Tors & Lokes Bostadsrättsföreningen Tors & Lokes i Krokom

Bostadsrättsföreningen Tors & Lokes förvärvade den 1 november fastigheten Krokom Ås-Hov 1:216. Totalt innefattar ombildningen 72 lägenheter från allmännyttiga Krokomsbostäder. Restate var ombud i processen.

Fastigheten omfattar totalt 4 898 kvadratmeter bostadsyta, fördelat på 72 lägenheter. Det är den första ombildningen som sker från allmännyttiga Krokomsbostäder och anslutningsgraden blev 73,5%.

- Det är extra kul när vi kan genomföra ombildningar även på mindre orter. Jämtland är hett på bostadsmarknaden och jag är övertygad om att det blir fler efterföljare, säger Clarence Hammarslätt på Restate.

Ås som ligger runt 10 km utanför Östersund är ett attraktivt område. Just nu pågår en hel del nyproduktionsprojekt där, både bostadsrätter och hyresrätter.Om Restate

Restate bildades 2012 av bl.a. Bjurfors & Thörner samt Isaksson & Partners och är ett bolag med Sveriges bredaste kompetens inom fastigheter. Vi som arbetar har gedigen bakgrund som ombildningskonsulter, fastighetsanalytiker, ekonomer, jurister, fastighetsmäklare och fastighetsvärderare.


Kontaktpersoner

Patrik Rosén
Partner
Patrik Rosén

Relaterade nyheter