2024-07-11 08:42Pressmeddelande

Restate till nya lokaler i Stockholm city

Restateflaggan

Under många år vajade den välkända flaggan över Kungsgatan 26. Efter ett par år i HSB-huset på Kungsholmen är Restate nu åter i CBD. Ny adress för bolagets huvudkontor i Stockholm är Hufvudstadens fastighet Järnplåten 28 på Sveavägen 24-26.

Efter ett par år på Kungsholmen är det lite som att komma hem igen. Många av de aktörer vi samverkar med finns här på promenadavstånd. Teamsmöten i all ära, men det är alltid trevligare att träffas på riktigt, kommenterar Jonny Öhlander, som tillsammans med Patrik Rosén numera äger och driver Restate.

Fastighetsbranschen har som bekant haft några utmanande år, vilket givetvis även påverkat Restates fokusområden ombildning av hyresrätt till bostadsrätt samt ekonomi och juridik vid nyproduktion av bostadsrätter. Sedan årsskiftet har dock särskilt ombildningar börjat komma igång igen i paritet med transaktionsmarknaden som helhet.

Vi har medverkat vid mer än hälften av den totala transaktionsvolymen avseende ombildning till bostadsrätt hittills i år i landet, flertalet centralt belägna i Stockholm och Göteborg. Vi tror på bostadsrätten och det är tydligt att bostadsrättsföreningarna åter seglat upp som den oftast bästa köparen av bostadsfastigheter även i storstadsregionerna. Det känns givetvis roligt att få ta den nya adressen i anspråk med en marknad som visar tydliga tecken på återhämtning, säger Patrik Rosén.


Om Restate

Restate har det stora bolagets kompetens med det lilla bolagets personlighet. Våra medarbetare är vår största tillgång och med flera hundra års samlad erfarenhet erbjuder vi helhetsrådgivning inom bostadsrättsområdet. Vare sig det gäller ombildning av hyresrätt till bostadsrätt, konsultation vid nyproduktion, rådgivning för bostadsutvecklare eller kommersiella fastighetstransaktioner är vår ambition att vara det självklara förstahandsvalet.


Kontaktpersoner

Patrik Rosén
Partner
Patrik Rosén
Jonny Öhlander
Partner
Jonny Öhlander

Relaterade nyheter